به نظر می رسد این روزها، دنیای بشر بدون پشت سر گذاشتن چالش های مختلف نمی تواند پیش برود. شاید به همین دلیل است که روز به روز چالش های مختلفی ساخته می شود تا آن ها بتوانند به طرقی خود را محک بزنند. اما هیچ کدام از این چالش ها، به اندازه چالش مومو نتوانسته است اینگونه هراس را به دل پدر و مادرها راه دهد؛ هراسی که آن ها در کنار استفاده از راه های تشویق فرزندان به درس خواندن در کرونا در دل دارند. بازی مومو بازی ترسناکی برای کودکان است که جان آن ها را تهدید می کند. اما آیا مومو واقعیت دارد ؟ چالش مومو چيست ؟ عکس مومو هکر کدام است؟ در این مطلب از بانوزون با ما همراه باشید.
آیا مومو واقعیت دارد
آیا مومو واقعیت دارد ؟ این سوال هراس آوری است که هر پدر و مادری از خود می پرسد. چرا که در این روزهای کرونایی که در درست بسیاری از کودکان برای یادگیری درس های خود، یک گوشی موبایل و یا تبلت در دست دارند، احتمال آسیب از این چالش برایشان وجود خواهد داشت.
در پاسخ به این سوال که آیا مومو واقعیت دارد باید بگوییم، بله! این روزها برخی از افراد که از بیماری های روحی رنج می برند، از این فرصت استفاده کرده و به راه انداختن این چالش، سعی بر تهدید سلامت کودکان دارند.
در بازی مومو، که تصویری ترسناک از momo روی پروفایل واتس اپ است، با یک شماره ناشناس، با کاربر تماس حاصل شده و او را به بازی دعوت می کند. از همان ابتدای کار، پیغام ها در بازی مومو، حاوی تصاویر ترسناک و خشونت آمیزی است. همچنین گفته می شود مومو هکر، می تواند به اطلاعات شخصی فرد از جمله محل سکونت قربانی دسترسی داشته باشد؛ از همین ادعا او استفاده کرده و کودکان و نوجوانان را ترغیب به انجام فعالیت های خشونت آمیز می کند.
چالش مومو چیست ؟
چالش مومو چیست ؟ چالش مومو نام بازی جدیدی برای تحریک کودکان و نوجوانان به خودکشی است. پس از بازی نهنگ آبی، اینبار بازی مومو پدید آمده است تا روان و جان کودکان و نوجوانان را هدف بگیرد.
چالش مومو چه می کند؟
این چالش از طریق اپلیکیشن واتس آپ برگزار می شود. در واقع مومو یک بازی خطرناک قابل اجرا در واتس اپ است و یک زن ترسناک ژاپنی است که با تسلط به افکار کودکان و نوجوانان، آن ها را وادار به خودکشی می کند.
در ژاپن و سراسر دنیا عروسک های مختلفی تولید می شود که تبدیل به نماد می شود و طرفداران زیادی پیدا می کنند. اما برخی از این عروسک ها می توانند تاثیرات بسیار مخربی را داشته باشند و برای اهداف سیاهی مورد استفاد قرار گیرند که یکی از این عروسک ها، مومو است.
مومو در افسانه های ژاپنی، موجودی است که بچه ها را می دزد. اولین بار، تصویر مومو توسط یک عروسک ساز به نام ناناکو در اینستاگرام منتشر شد و سپس به شهرت جهانی رسید.
مومو در واتس آپ با تحریک کنجکاوی کودکان و نوجوانان، کنترل آنان را به دست می گیرد و در نهایت کودکان و موجوانان را وادار به خودکشی می کند.
مومو در ابتدا با پیام های ناشناس با کودکان صحبت می کند و برای آنان عکس های ترسناک ارسال می کند. او در صورت انجام ندادن کارهای خطرناک و خودکشی توسط کودکان و نوجوانان، آن ها را تهدید می کند و وعده ظاهر شدن در تاریکی و شب هنگام، نفرین کودکان را می دهد و تهدید به کشتن پدر و مادرشان می کند.
در چالش مومو، وظایفی به کودکان و نوجوانان محول می شود، وظایفی شبیه به چالش نهنگ آبی داده می شود و در نهایت فرد مجبور به خودکشی می شود. اتفاقاتی که در این بازی خطرناک می افتد می تواند کاربر را به سمت کار های خشونت آمیز بکشاند و باعث اتفاقات جبران ناپذیر شود.
این بازی تا به امروز قربانی های زیادی از کودکان و نوجوانان در کشورهای مختلفی گرفته است و ممکن است وارد کشور شود. از آن جایی که این بازی کودکان و نوجوانان را هدف قرار می دهد، لازم است که پدر و مادر ها هشدارها را جدی گرفته و در این خصوص به کودکان و نوجوانان خو هشدار دهند.
این چالش همانند سایر چالش های خطرناک و به منظور هدف قرار دادن جان کودکان و نوجوانان طراحی شده است و از ابزارهای مختلف تهدید کودکان استفاده می کند. چالش مومو را جدی بگیرید.
بازی مومو چه خطراتی دارد؟
خطرات بازی مومو می تواند گسترده باشد که از جمله آن ها می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- امکان هک و سرقت اطلاعات کاربران
- ایجاد مزاحمت های مختلف
- ارسال پیامک های خشونت آمیز و ترسناک
- ترغیب کودکان و نوجوانان به انجام فعالیت های خشونت آمیز و حتی خودکشی
- تهدید کاربران به مرگ
- امکان باج خواهی و اخاذی
هشدار پلیس فتا درباره چالش مومو
پلیس فتا ناجا، سرهنگ رجبی با اشاره به ارسال کلیپهای مومو برای برخی کاربران به خصوص دانش آموزان اعلام کرد: والدین تهدیدات ارسال کنندگان کلیپهای مومو را جدی نگیرند و استرس و اضطراب به فرزندان خود منتقل نکنند.
متاسفانه برخی خانوادهها در پی ارسال پیامها و کلیپهای چالش مومو برای فرزندانشان به جای راهکارهای فنی و صحبت کردن با آنها نگرانی بیشتری به فرزندان خود منتقل کرده و باعث ایجاد اضطراب در فرزندانشان شدهاند.
: موج جدید مزاحمتهای موسوم به مومو را ناشی از افزایش حضور دانش آموزان در بستر اینترنت دانست و عنوان کرد: پلیس فتا پیشتر در خصوص خطرات احتمالی استفاده مدارس از واتس اپ هشدار داده بود، ولی متاسفانه همچنان شاهدیم که کلاسهای مجازی به جای برنامه شاد در واتس اپ تشکیل میشود و والدین مجبور هستند اینترنت بدون محدودیت را در بستر یک پیام رسان خارجی در اختیار فرزند خود قرار دهند و همین موضوع زمینه این گونه مشکلات را فراهم کرده است.وی مراقبت از دادههای خصوصی و عدم افشای اطلاعات در شبکههای اجتماعی و آموزش استفاده صحیح از فضای مجازی را راهکار اصلی پیشگیری از این مشکلات دانست و افزود: امیدواریم آموزش و پرورش و والدین گرامی با ارائه آموزشهای لازم به دانشآموزان از بروز اینگونه مشکلات پیشگیری کنند.سرهنگ رجبی در پایان از هم وطنان خواست: هرگونه مشکل و موارد مشکوک در فضای مجازی را با سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir یا شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ در میان بگذارند.
چگونه فرزندان خود را از چالش مومو حفظ کنیم؟
آسیب های شبکه های اجتماعی برای کودکان و نوجوانان جدی است. برای حفظ کودکان و نوجوانان از آسیب چالش مومو، لازم است تا همواره رصد کافی از فعالیت آن ها در این بستر داشته باشید. به جای ترس و اضطراب، کافی است با او درباره این چالش صحبت کرده و او را به طور کامل آگاه سازید تا در صورت مواجهه با آن، شما را در جریان قرار دهد.