بعد از سرو یک غذای خوشمزه، حتما یک دسر فوق العاده خوش رنگ و لذیذ می تواند کار را برای شما در پذیرایی تمام کند. در فصل بهار و تابستان به دلیل وجود انواع میوههای جذاب، دست شما برای تهیه دسرهای رنگی و جذاب باز خواهد بود. در این محتوا قصد داریم تا طرز تهیه روکر توت فرنگی که یکی از خوشمزهترین و خوش رنگ ترین دسرها است را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه روکر توت فرنگی
برای درست کردن این دسر توت فرنگی با خامه و بیسکویت، شما به مواد اولیه که در ادامه معرفی میکنیم، نیاز دارید:
- توت فرنگی یه لیوان
- شیر دو پیمانه و نیم
- نصف پیمانه شکر
- بیسکوییت مادر یا پتی بور نیمه خرد شده یک پیمانه
- خامه صبحانه یک عدد
- نشاسته ذرت سه قاشق غذاخوری
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- تخم مرغ یک عدد
- پودر ژلاتین سه قاشق غذاخوری
- ژله توت فرنگی یک یا دو عدد
- گردو در صورت تمایل

مراحل درست کردن روکر توت فرنگی
پیش از آغاز به درست کردن روکر توت فرنگی، تخم مرغ و خامه را بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسند. بهتر است خامه را درون ظرفی بریزید تا به حالت مایع درآید.
اولین قدم در طرز تهیه روکر توت فرنگی این است که ژله توت فرنگی را آماده کنید. به این منظور درون ظرفی پودر ژله را ریخته و سپس یک لیوان آب گرم درون آن بریزید و هم بزنید. سپس یک لیوان آب سرد به آن اضافه نمایید و مجدد هم بزنید تا هیچ دانه مخلوط شده ای باقی نماند.
قالب دسر را کمی با روغن چرب کنید. سپس نیمی از ژله توت فرنگی را درون آن بریزید و در یخچال قرار دهید تا نیم بند شود.
بعد از آنکه ژله نیم بند شد، توت فرنگی های خرد شده را روی ژله قرار دهید و کمی درون یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. سپس باقی مانده ژله را روی ژله نیم بند شده بریزید و درون یخچال قرار دهید.
در این مرحله از طرز تهیه روکر توت فرنگی، باید قسمت دیگر این دسر توت فرنگی با خامه و بیسکوییت را آمده کنید. پودر ژلاتین را درون ظرفی ریخته و نیم پیمانه آب ولرم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد رقیق شوند.
سپس درون قابلمه ای کوچک، دو و نیم پیمانه شیر، نصف پیمانه شکر، وانیل و نشاسته ذرت را بریزید و خوب هم بزنید. بعد ژلاتین آماده شده را به این محتوا اضافه نمایید. هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
تخم مرغ را درون ظرفی شکسته و آنقدر هم بزنید تا زرده و سفید آن یکدست شوند. اکنون قابلمه را روی حرارت بسیار کم قرار دهید و مواد درون قابلمه را خوب هم بزنید تا جایی که یکدست شده و ژلاتین آماده شده با سایر مواد به خورد هم روند. اکنون تخم مرغ را اضافه نمایید و به سرعت هم بزنید تا تخم مرغ نبندد. بعد از آنکه مواد کاملا یکدست شده و مقدار کمی غلظت پیدا کرد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و خامه آب شده را به این مخلوط اضافه کنید. به سرعت هم بزنید تا خامه نبرد.
می توانید قابلمه را مقداری روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مواد کمی غلظت پیدا کنند. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و جایی قرار دهید تا مواد کاملا خنک شوند.
تا خنک شدن مواد، بیسکوییت و توت فرنگی را نیمه خرد کنید. در صورت تمایل می توانید گردو را نیز نیمه خرد کنید.
پس از خنک شدن مواد، بیسکوییت، توت فرنگی و گردو را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در نهایت محتویات ظرف را درون قالب و روی ژله نیم بند بریزید و خوب پخش کنید. آن را برای مدت چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.
برای جدا کردن دسر اطراف آن را به کمک چاقو آزاد کنید تا به راحتی از قالب جدا شود. اکنون روکر توت فرنگی خوشمزه شما آماده سرو است. مطمئن باشید مهمان های شما از این دسر بسیار لذت خواهند برد.
سخن پایانی
روکر توت فرنگی یکی از بهترین و خوشمزه ترین دسرهای بهاری و تابستانی مانند طرز تهیه دسر انار و پسته محسوب میشود. با انتخاب یک قالب زیبا، شما میتوانید بر ظاهر جذاب این دسر توت فرنگی با خامه و بیسکوییت بیفزایید.