سه سوپ برای پیشگیری از سرماخوردگی

  • توسط شیوا ریاحی
  • ۱۰ ماه پیش
  • ۱۰
  • 0
سوپ کلم

سوپ یکی از مهم ترین و بهترین غذاها زمان سرماخوردگی است که به بهبود و درمان آن کمک می‌کند. با شروع فصل پاییز اغلب افراد دچار سرماخوردگی می‌شوند که بهتر است دستور پخت انواع مختلف سوپ را یاد بگیرند. انواع مختلفی سوپ وجود دارد که با توجه به دائقه ی خود می‌توانید یکی را انتخاب کنید و بپزید. در اکثر رستوران ها از سوپ به عنوان پیش غذا سفارش داده می شود. با بانوزون همراه باشید تا طرز تهیه سوپ برای درمان سرماخوردگی را بیاموزید.

انواع سوپ برای پیشگیری از سرماخوردگی

طرز تهیه سوپ مرغ

سوپ مرغ برای درمان سرماخوردگی یکی از مقوی ترین سوپ‌ها است. در ادامه ی این مطلب قصد داریم یکی از متداول ترین سوپ مرغ را به شما آموزش دهیم؛ با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

سینه مرغ: ۲۵۰ گرم
سیر: ۱ حبه
پیاز بزرگ: ۱ عدد
لیموترش: ۱ عدد
روغن مایع: به اندازه کافی
هویج متوسط: ۲ عدد
سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
ادویه: نمک، فلفل، زردچوبه به اندازه کافی

دستور پخت سوپ مرغ برای سرماخوردگی

برای تهیه سوپ مرغ، دو لیوان آب داخل قابلممه بریزید و صبر کنید تا به جوش آید. مرغ را داخل قابلمه ای دیگر تفت دهید و سپس زردچوبه را اضافه کنید و حدود دو دقیقه تفت دهید. حال می‌توانید سینه مرغ را داخل قابلمه در حال جوش بریزید. درب قابلمه را ببندید و صبر کنید تا مرغ حدود ۱۵ دقیقه در آب جوش باقی بماند.
پیاز و سیر را خرد کنید. قابلمه ای که مخصوص پخت سوپ مرغ برای سرماخوردگی در نظر گرفته اید، بریزید. مقداری روغن اضافه کنید و سیر و پیاز را تفت دهید. پس از چند دقیقه مقداری زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید. پس از خرد کردن مرغ، آن را قابلمه ی مخصوص پخت سوپ اضافه کنید. تفت دادن را تا چند دقیقه ی دیگر ادامه دهید.
۳ الی ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا تمامی محتوای سوپ همراه با آب جوش آید. پس از گذشت ۲۰ دقیقه هویج‌های خرد شده را به قابلمه اضافه نمایید. پس از گذشت ۱۵ دقیقه سیب زمینی‌های خرد شده را به قابلمه بیافزایید.
در صورتی که سیب زمینی‌ها را زودتر اضافه کنید، هویج ها نپخته و سیب زمینی ها پخته شده باقی می‌مانند. فراموش نکنید که حتما سیب زمینی‌ها را بعد از هویج به قابلمه اضافه کنید. پس از آن که سیب زمینی‌ها پخته شد، یک قاشق جعفری به قابلمه اضافه نمایید. در این مرحله می‌توانید نمک و فلفل مورد نیاز را اضافه نمایید. آب لیموترش را پس از پخت جعفری یا زمان سرو غذا به سوپ اضافه کنید.

سوپ مرغ

سوپ مرغ

چگونه سوپ مرغ لعاب داشته باشد؟

اگر دوست دارید سوپ مرغ شما، لعاب داشته باشد، می توانید مقداری رشته سوپی به آن اضافه نمایید. در اواخر پخت سوپ بهترین زمان اضافه کردن رشته‌ها است.

چگونه سوپ مرغ خوشرنگ شود؟

همان طور که می‌دانید جز زردوبه هیچ ماده ی رنگ دهنده ای در سوپ مذکور وجود ندارد. اگر دوست دارید رنگ سوپتان متفاوت از قبل باشد، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید و بعد از ریختن جعفری به سوپ اضافه کنید. سوپ خوشمزه تان آماده ست.

طرز تهیه سوپ شلغم

شلغم یکی از مفید ترین مواد غذایی است که در درمان سرماخوردگی نقش موثری ایفا می‌کند. سوپ شلغم یکی از راحت ترین و خوشمزه ترین سوپ‌ها برای درمان سرماخوردگی است که در ادامه طرز تهیه آن را آورده ایم.

مواد لازم برای تهیه سوپ شلغم

شلغم: ۲۵۰ گرم
آب مرغ: ۲ لیوان
هویج: ۳ عدد
کرفس: ۱۰۰ گرم
جو پرک: ۱/۳ لیوان
جعفری: یک مشت
نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور پخت سوپ شلغم

اگر آب مرغ دارید، برای طعم دهندگی مقداری آب مرغ داخل سوپ بریزید. اگر هم آب مرغ در منزل ندارید، می‌توانید مقداری طعم دهنده مرغ یا گوشت داخل سوپ بریزید. ۴ لیوان آب درون قابلمه بریزید. جو پرک و کرفس خرد شده را به قابلمه بیافزایید. بعد از چند دقیقه می‌توانید هویج خرد شده را به مخلوط سوپ اضافه نمایید. در این مرحله باید در قابلمه را نیمه بسته بگذاریم تا هویج و کرفس پخته شوند و همچنین جو پرک لعاب بیندازد. به دلیل وجود جو در سوپ، در صورتی که در قابلمه را ببندید، مواد سوپ از قابلمه به بیرون فوران می‌کند.
پس از پخت هویج و کرفس می‌توانید شلغم‌های پوست کنده و خرد شده را به سوپ اضافه نمایید. بهتر است بدانید که به دلیل پخت سریع شلغم، ابتدا هویج و کرس را می‌پزیم و سپس شلغم را اضافه می‌کنیم. اگر آب مرغ به سوپ اضافه نکردید، می‌توانید از طعم دهنده ها استفاده کنید. پس از پخت شلغم در صورتی که به نمک و فلفل احتیاج داشتید، اضافه نمایید. در انتها می‌توانید جعفری خرده شده را به قابلمه بیافزایید. بعد از ۱۰ دقیقه می‌توانید سوپ خوشمزه تان را همراه با لیمو میل نمایید.

سوپ شلغم

سوپ شلغم

طرز تهیه سوپ کلم

مواد لازم برای سوپ کلم

روغن مایع: دو قاشق سوپخوری
برگ کلم: ۱/۵ کیلو برگ کلم
زیره سیاه: ۱/۵ قاشق چایخوری
دانه خردل: یک قاشق چایخوری
آب مرغ یا آب گوشت: ۱لیتر
سرکه سفید: ۴قاشق سوپخوری‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

سیر: ۴ حبه خرد شده
گوجه فرنگی: ۴۰۰ گرم
شوید خشک یا خرد شده: ۲قاشق چایخوری

دستور پخت سوپ کلم

به خوبی برگ‌های کلم را جدا کنید و به خوبی شستشو دهید. برگ‌ها را خشک کنید و آن را به صورت رشته ای خرد کنید. پس از داغ کردن روغن، کلم، زیره و همچنین دانه خردل را درون قابلمه بریزید و در آن را ببندید. حدود ۳۰ دقیقه آن را تفت دهید تا نرم شود. سرکه را به قابلمه بیافزایید. حال می توانید سیر و گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنید. صبر کنید تا با حرارت ملایم جوش آید و سه ربع بپزد. شوید را اضافه کنید بعد از چند دقیقه می‌توانید سوپ خود را سرو کنید.

 

سوپ کلم

سوپ کلم

سخن پایانی

همان طور که گفته شد، سوپ درمان خوبی برای سرماخوردگی است. هر زمان که احساس سرماخوردگی داشتید یکی از سوپ‌های آموزش داده شده را تهیه کنید. اگر شما سوپ برای درمان سرماخوردگی درست می‌کنید، با ما به اشتراک بگذارید.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *