طرز تهیه قورمه سبزی نذری برای ۱۰۰ نفر

  • توسط شیرین صیام
  • ۱۱ ماه پیش
  • ۱۱
  • 1
طرز تهیه قورمه سبزی نذری برای 100 نفر

چیزی به شروع ماه محرم نمانده است و بسیاری از افراد در این ماه نذرهایی دارند که می‌خواهند با پخت غذا و تقسیم آن‌ها میان سایرین، ادا کنند. یکی از غذاهایی که در این روزها پخته می‌شود، قرمه سبزی است. به همین منظور ما قصد داریم در این مطلب طرز تهیه قورمه سبزی نذری را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه قورمه سبزی نذری

البته قیمه نذری خیلی بیشتر از قرمه سبزی نذری طرفدار دارد، اما نمی‌توانیم از طعم خوشمزه این غذا بگذریم و هنوز هم بسیاری از افراد در روزها محرم این غذا را می‌پزند. اما لازم است بدانید که برای پخت قرمه سبزی نذری برای محرم، شما باید کمی بیشتر از سایر غذاها وقت بگذارید، چرا که برای تهیه این غذا، نیاز به خرید سبزی، پاک کردن، خرد کردن و سرخ کردن دارید که این هم زمان بر است و هم انرژی بر! با این حال با وجود نیت خیر، حتما این غذا را خواهید پخت.

حتما بخوانید: طرز تهیه قیمه نذری امام حسین

طرز تهیه قورمه سبزی نذری برای 100 نفر

طرز تهیه قورمه سبزی نذری برای 100 نفر

مواد لازم برای پخت قورمه سبزی نذری برای 100 نفر

برای آنکه این غذا را برای 100 نفر درست کنید، به مواد زیر نیاز دارید:

گوشت گوسفندي 8 كيلو گرم
لوبيا قرمز 2 كيلو گرم
پياز 10 كيلو گرم
ليمو عماني 1 كيلو گرم
سبزي قورمه 10 كيلو گرم
برنج 15 كيلو گرم

طرز تهیه قورمه سبزی محرم:

اول از همه باید لوبیاها را خوب بشویید و درون زودپز بریزید تا خوب بپزد. سپس گوشت گوسفندی را پاک کنید و آن را به اندازه خرشی خرد و تکه نمایید. سبزی قورمه را نیز پاک کرده، بشویید، خرد کنید و درون روغن سرخ کنید.
هم اکنون باید دیگی آورده و گوشت را با مقداری روغن درون آن بریزید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. در حالی که گوشت را تفت می‌دهید، به آن پیاز هم اضافه نمایید.

طرز تهیه قورمه سبزی نذری برای 100 نفر

طرز تهیه قورمه سبزی نذری برای 100 نفر

 

سپس کمی زردچوبه به گوشت زده و هم بزنید. سپس سبزی سرخ شده و لوبیای پخته شده را درون دیگ گوشت بریزید. مقداری آب درون دیگ ریخته و صبر کنید تا گوشت پخته شده و خورش جا بیفتد. نیم ساعت قبل از آماده شدن خورش، نمک و لیمو عمانی به آن بیفزایید.

حتما بخوانید: طرز تهیه شله زرد نذری برای 150 نفر

فوت و فن طرز پخت قرمه سبزی امام حسین

اگر می خواهید خورش قرمه سبزی شما خوشمزه‌تر شود، بهتر است بعد از شستن لوبیاها و خشک کردن آن‌ها، به جای پختن آن‌ها را به مدت 5 الی 6 دقیقه رون تابه بدون روغن که از قبل گرم کرده‌اید، تفت دهید. البته توجه داشته باشید که باید مرتب لوبیاها را هم بزنید تا نسوزند.
در مقدار شنبلیله خورش خود دقت کنید، چرا که مقدار زیاد آن سبب تلخ شدن خورش می‌شود.
اگر مقدار گشنیز قورمه سبزی زیاد باشد، خورش شیرین می‌شود. برخی‌ها به طور کلی گشنیز را از سبزی قرمه سبزی حذف می‌کنند.
با توجه به فصل، می‌توانید به سبزی خورش، اسفناج یا برگ چغندر نیز اضافه نمایید. استفناج لعاب خورش را زیاد می‌کند.
بهتر است برای هر کیلوگرم سبزی قرمه سبزی، 5 تا 6 شاخه پیازچه در نظر گرفته و به آن اضافه کنید. پیازچه طعم غذا را فوق العاده می‌کند. توجه داشته باشید که پیازچه را نباید زیاد سرخ کنید، چرا که تلخ خواهد شد.
کسانی که قصد پخت قرمه سبزی در حجم زیاد دارند، اغلب لوبیا را از قبل نمی‌پزند و تنها آن‌ها را از شب قبل خیس می‌کنند و آن را همزمان با سبزی به گوشت اضافه کرده تا بپزد.
چنانچه علاوه بر لیمو عمانی، پودر آن را به خورش اضافه نمایید، خورش خوشمزه‌تر خواهد شد. البته برخی از افراد آبغوره و یا آب لیمو ترش هم به خورش می‌افزایند.

طرز تهیه قورمه سبزی نذری برای 100 نفر

طرز تهیه قورمه سبزی نذری برای 100 نفر

سخن پایانی:

چنانچه می‌خواهید با پخت غذای نذری دین خود را به گونه‌ای ادا نمایید، می‌توانید این غذای خوشمزه را درست نمایید. بی تردید قورمه سبزی یکی از خوشمزه‌ترین غذاها محسوب می‌شود که طرفداران خود را دارد.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

1 نظر در حال حاضر

  1. من عاشق قرمه سبزی ام. حتما اینجوری رو هم امتحان میکنم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *